Aвтоклиматици

ОТЗИВИ

/
ОТЗИВИ

Ние сме сертифициран СЕРВИЗ

Защо да изберете Сертифициран сервиз?

Оценки

Ние сме сервизът, който оценява справедливо проблемите с автомобила и ви дава точната помощ, от която се нуждаете, за да направите автомобила си безопасен!

доверен

Много доволни клиенти се връщат в нашия сертифициран сервиз, за ​​да получат превантивна поддръжка или да получат помощ от нашите квалифицирани автомонтьори!

Гаранции

Ние гарантираме качеството на извършената работа. Ето защо ние сме готови да разрешим безплатно всеки възникнал отново проблем!

ОТЗИВИ

Какво Казват Нашите Клиенти

Бях на преглед за автоклиматика на мойята Mazda. Веднага беше диагностициран правилния проблем. Страхотни момчета! Препоръчвам тази услуга на всеки, който търси качество!
Веселин Друмев
26 май, 2023
Тук редовно зареждам фреона на автоклиматика на колата, за да работи правилно. Работниците са учтиви и наистина знаят какво правят. И аз съм доволен от цените тук!
Иван Гочев
09 семптември, 2022
Имах проблем с автоклиматика и затова се обърнах към този сервиз! Оправиха всичко! Радвам се, че отидох там, хората, които работят там, също ми дадоха гаранция.
Ради Николов
01 Юни, 2020
Много добро и бързо обслужване. Момчето веднага разбра какъв е проблемът с климатика и беше отстранен за 30-ина мин. Успяха да го оправят с подръчни средства, а не да ми кажат купи си нова част. Препоръчвам ги с две ръце.
Даниел Андреев
31 Януари, 2018